Kedves Látogató!

Édesapámmal, Jánossal és kisebb Öcsémmel, Bencével családi vállalkozás keretein belül sütjük a Vendeli Lángos-nak keresztelt kemencés lángost immár hosszú évek óta.
Sütöttünk már sok-sok falunapon, városi rendezvényen, esküvői vendégváráson, céges családi napon és néha még otthon is a saját, rokonaink és barátaink örömére.
Az eredeti Vendeli Lángos fűszeres tejföllel, császár szalonnával, lilahagymával és sajtal készül, de igény szerint másféle feltétekkel is el tudjuk készíteni. Íly módon készült már kolbásszal, libatpertővel, párolt zöldséggel a vegetáriánus vendégek kedvéért, sőt egyszer még laktózmentes változatban is.
A 20 fős kerti partytól a 2000 fős nagyrendezvényekig ajánljuk szolgáltatásunkat, önállóan vagy rendezvényszervező cégekkel együttműködve, az Ország egész területén.

Referenciáink között szerepelnek Ráckeve Város rendezvényei:
Nemzetiségi Találkozó; János Vitéz Napok; Péntek Esti Korzó; Summer Fest; Őszi Ászok Fesztivál; Adventi Fénygyújtás; szombat délelőtti piac a Duna-parton

Céges családi napok 1000-1600 fő részvételével:
STIHL családi napok, 20 éves születésnap, Timbersports és fakitermelő versenyek; Ericsson családi nap (a Pomosus kft szervezésében)

Fesztiválok az Ország egész területén:
Tiszafüredi Halas Napok; Magyarok Országos Gyűlése Bösztörpusztán; Országos Favágó Verseny, Vadásznap és Vadfőző verseny Bükkzsércen; Vadex - Vadgasztronómiai fesztivál Soponyán; Gerjeni Duna-Rock Találkozó; Palóc Szőttes Kulturális Napok gálája Rimócon

Amennyiben felkeltettük érdeklődését keressen minket a Kapcsolatok menüpontban található elérhetőségek bármelyikén.